Els alumnes de corda de la nostra escola participaran en el projecte transnacional Beyond Music. 

L’objectiu principal de Beyond Music és el d’Apropar l'activitat musical als alumnes amb discapacitat, treballant a partir de grups inclusius per tal de fomentar la integració dels alumnes i donar possibilitats als alumnes amb discapacitat de gaudir del fet de poder tocar en grup.
 L’associació Artistas Diversos conjuntament amb Nazareno Cooperative Sociali de Italia comença aquest dimarts les primeres activitats a Catalunya del projecte. Les escoles que participen son les següents: Aula de Música d'Argentona, Escola de Música de Cabrera de Mar i Centre d'Educació Especial Les Aigües de Mataró. El dissabte 27 de novembre es farà una trobada inclusiva amb un total de uns 15 alumnes participants d'aquestes escoles.
El coordinador musical a Catalunya del projecte és José Antonio Cabo Dintén, professor d'aquesta escola, on a partir de la metodologia en comú treballada conjuntament amb Itàlia es faran les classes amb el violoncel com a instrument principal.
Aquest és un projecte aprovat i cofinançat per la Unió Econòmica Europea. Forma Part de Music Moves Europe/ Education & Learning Preparatory Action.
Us mantindrem informats!