Cantata Riure!

El proper dissabte 4 de maig alumnes de llenguatge de l'Aula d'Argentona participaran a Montmeló interpretant la cantata Riure!. Aquesta és una activitat organitzada per l'Associació Catalana de Escoles de Música. 

Aquest proper dissabte us esperem a la Paret de les Mentides d'Argentona. 


Audicions dels alumnes de l'Aula al Museu del Càntir d'Argentona el dimecres 21 i el dijous 22 de Juny. 

Participació dels alumnes d'Iniciació Musical l'Aula de Música d'Argentona aquest proper diumenge 14 de maig a Tarragona. Gaudiu de l'experiència!!


En Clau Musical Número 1

Ja en marxa un nou grup d'iniciació per a alumnes de 3 i 4 anys. Les classes començen aquest proper dimecres 2 de novembre. Tenim places lliures. Per a més informació: [email protected]

Tots els divendres de 17:00 a 18:00. 
10 sessions del 14 de gener al 18 de març.
Preu: 120€/10 sessions. 

Els alumnes de corda de la nostra escola participaran en el projecte transnacional Beyond Music. 

L’objectiu principal de Beyond Music és el d’Apropar l'activitat musical als alumnes amb discapacitat, treballant a partir de grups inclusius per tal de fomentar la integració dels alumnes i donar possibilitats als alumnes amb discapacitat de gaudir del fet de poder tocar en grup.
 L’associació Artistas Diversos conjuntament amb Nazareno Cooperative Sociali de Italia comença aquest dimarts les primeres activitats a Catalunya del projecte. Les escoles que participen son les següents: Aula de Música d'Argentona, Escola de Música de Cabrera de Mar i Centre d'Educació Especial Les Aigües de Mataró. El dissabte 27 de novembre es farà una trobada inclusiva amb un total de uns 15 alumnes participants d'aquestes escoles.
El coordinador musical a Catalunya del projecte és José Antonio Cabo Dintén, professor d'aquesta escola, on a partir de la metodologia en comú treballada conjuntament amb Itàlia es faran les classes amb el violoncel com a instrument principal.
Aquest és un projecte aprovat i cofinançat per la Unió Econòmica Europea. Forma Part de Music Moves Europe/ Education & Learning Preparatory Action.
Us mantindrem informats! 


El contenido de Youtube no puede mostrarse debido a tu configuración de cookies actual. Para ver el contenido, haz clic en “Mostrar contenido” para consentir la transferencia de los datos necesarios a Youtube y habilitar este servicio. Puedes consultar más información en nuestra [Política de privacidad]/politica-de-privacidad/. En caso de que cambies de opinión, puedes revocar tu consentimiento en cualquier momento a través de la configuración de cookies.

Mostrar contenido

Formació Online Beyond Music


El proper dissabte 22 de gener es farà un curs de formació online pensat per a professors de música.

Dia: Dissabte 22 de gener de 2022
Horari: de les 10:00 a les 13:00 hores. Plataforma ZOOM.
És una formació gratüita. 
Oberta a professors de música i per a qualsevol tipo d'instruments.
Es pot demanar el certificat d'assistència.
Ponents: José Antonio Cabo ( coordinador Beyond Music a España) ( Violoncel i corda
                fregada)
               Enrico Zanella ( Coordinador Beyond Music Italia) (  Noves tecnologies)

Per més informació cliqueu al següent enllaç. Trobareu els continguts del curs i videos de les classes.

https://www.artistasdiversos.org/es/beyond-music

Per realitzar la inscripció omplir el següent formulari

https://bit.ly/taller-beyondmusic